Pracownicy Obsługi i Administracji
Pracownicy Administracji
- Specjalista ds. żywienia - EWA GIBASZEK
- godziny pracy:
- pon., środa, czwartek i piątek: 7.00 - 15.00
- wtorek: 9.00 - 17.00
- tel. 42 636 60 89
Do zakresu zadań specjalisty ds. żywienia należy w szczególności:
- prowadzenie spraw związanych z odpłatnością za przedszkole;
- zaopatrywanie przedszkola w artykuły spożywcze i przemysłowe, środki czystości i inne , zgodnie z przepisami o zamówieniach publicznych;
- prowadzenie kartotek magazynu żywnościowego, sporządzanie rozliczeń miesięcznych, raportów za pomocą programu komputerowego zgodnie z terminami;
- układanie jadłospisów dekadowych i prowadzenie związanej z tym dokumentacji.
- nadzorowanie prawidłowego porcjowania racji żywnościowych;
- przestrzeganie stawki żywieniowej i terminów przydatności artykułów spożywczych
- nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem kuchni (przygotowanie i porcjowanie posiłków zgodnie z normami, prawidłowym wykorzystaniem produktów do przygotowania posiłków, przestrzeganiem czystości);
- przestrzeganie procedur związanych z HACCP , prowadzenie dokumentacji;
- prowadzenie świadczeń BHP dla pracowników;
- prowadzenie ewidencji korespondencji wychodzącej i przychodzącej zgodnie z obowiązującymi przepisami.
Pracownicy Obsługi
W przedszkolu zatrudniony jest personel obsługi:
- 1 kucharka
- 1 pomoc kuchenna
- 1 pomoc nauczyciela
- 3 woźne
- 1 pracownik gospodarczy
Zakres zadań pracowników nie będących nauczycielami określa § 39 ust. 1- 8 Statutu Przedszkola (.pdf) [.pdf, 506.02 kB]
Wszystkie wersje tej strony:
W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.
- 11-01-2022 - Edycja treści
- 08-02-2016 - Edycja treści
- 18-11-2015 - Edycja treści
- 14-05-2015 - Utworzenie treści
Statystyka odsłon tej strony:
Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 740